Tvůrci Witchfire představují jednoho z protivníků
Witchfire Novinka Tvůrci Witchfire představují jednoho z protivníků

Tvůrci Witchfire představují jednoho z protivníků

Martin Cvrček

Martin Cvrček

5

Prokletý rytíř je jedním z nepřátel, s nimiž se setkáme v chystané střílečce od autorů The Vanishing of Ethan Carter.

Reklama

Není to tak dávno, co došlo na oznámení temné fantasy střílečky Witchfire, nového projektu tvůrců The Vanishing of Ethan Carter, Bulletstormu a Painkilleru z polského studia The Astronauts. Od prosincového odhalení jsme o hře mnoho neslyšeli, nyní ale vývojáři lehce narušili ticho vydáním trojice 3D renderů, které ukazují jeden typ protivníka, s nímž budeme ve Witchfire bojovat. Jedná se o prokletého rytíře, jenž byl před stovkami let proklet jistou čarodějnicí, přičemž od té doby slouží jako její loutka bez vlastní vůle.

Prokletí rytíři jsou poměrně hojně k vidění v prvním teaseru. Také naznačují, že Witchfire bude střílečka bohatá nejen na pořádnou atmosféru a nesmírně detailní grafiku, kterou zaručuje engine Unreal 4 a technologie fotogrammetrie, ale i na hrůzně či znepokojivě vypadající nepřátele.

Withfire je momentálně ve vývoji pro PC a zatím nemá stanovené ani přibližné datum vydání, zejména z důvodu skutečnosti, že vývoj není v kdovíjak pokročilé fázi. Proto jsou zatím vývojáři zdrženliví i v případě odhalování součástí hry, různé prvky se mohou postupem času změnit nebo vyškrtnout.

Zdroj: Twitter, Artstation.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama