Tvůrci Worms budou mít svůj Walking Dead
Novinka Tvůrci Worms budou mít svůj Walking Dead

Tvůrci Worms budou mít svůj Walking Dead

Michal Burian

Michal Burian

2

Ve stylu 8-bitového pixelového dobrodružství pro PC a Xbox One.

Reklama

Studio Team17 ve spolupráci se společností Skybound Entertainment chystá vlastní hru na motivy populárního seriálu Walking Dead (Živí mrtví), respektive stejnojmenného komiksu. Samotný název - The Escapists: The Walking Dead - mluví za vše. Jak se dá tušit, půjde o spojení The Escapists a Walking Dead. Tvůrci se dušují, že z obou světů si vezmou to nejlepší a nabídnou hráčům dobrodružství v kůži Ricka Grimese. S hrdinou budete muset hlavně přežít v různých lokalitách s hordami zombíků.

Každý svůj krok budete muset zvážit a také najít únikovou cestu pro své přátele, kteří se dostali do prekérných situacích.

The Escapists: The Walking Dead zatím nemá stanovené datum vydání, titul můžete očekávat ve verzích pro PC a Xbox One.

Připomeňme, že The Escapists na PC, Xbox One a PS4 prodalo přes 600 tisíc kopií. Hra se dá popsat jako arkádová strategie, kde máte za úkol uniknout z vězení. K dispozici je 6 unikátních vězení - od minimálně zabezpečené věznice Center Perks až po drsný zajatecký tábor Stalag Flucht. Z vězení se budete moci dostat 6 různými způsoby, bude jen na vás, zda budete kopat nebo se pokusíte vyvolat nepokoje a převzít kontrolu nad věznicí. V tom vám pomůže crafting systém.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama