Tvůrci XCOM 2: War of the Chosen prezentují jednu z misí
XCOM 2: War of the Chosen Novinka Tvůrci XCOM 2: War of the Chosen prezentují jednu z misí

Tvůrci XCOM 2: War of the Chosen prezentují jednu z misí

Martin Cvrček

Martin Cvrček

6

K dispozici jsou také ukázky několika frakcí a nepřátel z chystaného rozšíření XCOMu 2. <strong>Aktualizováno.</strong>

Reklama

Aktualizace: Na Steamu se konečně objevila cena přídavku War of the Chosen pro XCOM 2. Expanze vás vyjde na 39,99 euro. Na stránce obchodu dokonce najdete bližší informace, které jsou přeložené do češtiny, i když je třeba podotknout, že s českou lokalizací samotné hry se momentálně nepočítá.

Původní zpráva (12. 7. 2017 18:46): Autoři chystané expanze War of the Chosen pro XCOM 2 prostřednictvím nového gameplay videa prezentují jednu z misí, které si díky přídavku zahrajete. Cílem mise je nejen boj proti ohavným nepřátelům, ale i usmíření frakce Reapers a Scirmishers, které následně pomohou s osvobozením Země.

Ve videu uvidíte zástupce jednotlivých frakcí, stejně jako vícero typů nepřátel a různé možnosti, které máte během boje. To všechno s komentářem jednoho z vývojářů, který naznačuje, že tvůrci mají v případě této mise schované ještě nějaké to překvapení.

XCOM 2: War of the Chosen vyjde 28. srpna 2017 pro PC, PS4 a Xbox One. Kromě nového gameplay videa se můžete podívat i na starší přiblížení zmíněných frakcí a výrazných protivníků.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama