Tyto čtyři Xbox exkluzivity zamíří ke konkurenci, známé přesné data vydání
Grounded Novinka Tyto čtyři Xbox exkluzivity zamíří ke konkurenci, známé přesné data vydání

Tyto čtyři Xbox exkluzivity zamíří ke konkurenci, známé přesné data vydání

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Kvarteto her vyjde na PlayStationu či Nintendu.

Reklama

Vedoucí představitelé herní divize Microsoftu minulý týden formu podcastu odhalili čtveřici dosavadních exkluzivit Xboxu, které v blízké budoucnosti zavítají také na konkurenční konzole PlayStation a Nintendo. Dnes jsme se dočkali formálního potvrzení včetně dat vydání a seznamu konkrétních platforem. Jako první dojde již zítra 22. února k vydání hry Pentiment od studia Obsidian Entertainment, která nově zavítá na PlayStation 4, PlayStation 5 a Nintendo Switch.

Na Pentiment naváže 19. března rytmická akce Hi-Fi RUSH od vývojářů z japonského celku Tango Gameworks ve verzi pro PlayStation 5. Jako třetí o slovo přihlásí další titul od Obsidianu v podobě survivalu Grounded, který vyjde 16. dubna na konzolích PlayStation 4, PlayStation 5 and Nintendo Switch. A jako poslední ze zmíněného seznamu vody Xboxu opustí pirátská akce Sea of Thieves, jež bude 30. dubna uvedena na PlayStationu 5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama