Ubisoft brzy přinese jednu ze svých velkých značek na mobilní zařízení
Novinka Ubisoft brzy přinese jednu ze svých velkých značek na mobilní zařízení

Ubisoft brzy přinese jednu ze svých velkých značek na mobilní zařízení

Jiří Šmerda

Jiří Šmerda

5
Platformy Apple iOS Android Android

Ubisoft plánuje zvýšit svůj dosah v Asii a mobilní herní scéna je tím správným klíčem

Reklama

Ubisoft má v budoucnosti velké plány s mobilními hrami. Na poslední finanční schůzce s investory francouzská společnost prozradila své plány přinést zavedenou konzolovou franšízu na mobilní telefony. Budoucí směřování společnosti by totiž mělo vést k expanzi svého vlivu v Asii, kde je dle CEO Ubisoftu Yvese Guillemota „ obrovský a rostoucí trh“, převážně pak v Číně, Japonsku a Koreji. Nejlepší cestou je pak dle jeho slov „přinést zavedenou PC a konzolovou značku na mobilní trh“.

Ačkoliv se nejedná o první krok Ubisoftu do vod mobilního hraní, tyto plány se zdají být skutečně ambiciózní. Zatím však můžeme jen hádat, kterou ze svých velkých značek pro tyto účely zvolí. Je tedy na místě připomenout, že francouzská společnost vlastní hry jako Assassin's Creed, Rainbow Six, Ghost Recon, nebo Far Cry. Zároveň si dokážu představit, že kudlou do zad fanoušků by byla třeba taková mobilní verze dlouho očekávaného Splinter Cell.

Třeba se dozvíme více na blížícím se veletrhu E3. Konference společnosti Ubisoft se koná 10. června ve 22:00 středoevropského času.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama