Ubisoft bude mít v Kanadě další studio
Novinka Ubisoft bude mít v Kanadě další studio

Ubisoft bude mít v Kanadě další studio

Michal Burian

Michal Burian

9
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Ve Winnipegu se budou soustředit na vývojové nástroje a technologie pro ostatní týmy

Reklama

Francouzská vydavatelská společnost Ubisoft se pořádně rozrůstá. Není to tak dávno, co jsme psali o založení nových týmů v indické Bombaji a v ukrajinském městě Oděsa. Ještě předtím to byla nová studia ve Francii a ve švédském Stockholmu. Nově jsme se dozvěděli o spustit další tvůrčí celek v Kanadě, a to už během letošního podzimu.

V pořadí půjde o páté studio Ubisoftu v zemi s javorovým listem (Montreal, Quebec City, Saguenay a Toronto). Oproti této čtveřici se ale bude nový tým ve Winnipegu malinko lišit. Nebude mít na starost přímo hry, nýbrž vývojové nástroje a technologie pro ostatní týmy, včetně titulů ze sérií Assassin’s Creed, Watch Dogs a Far Cry. Do pěti let by ve Winnipegu mělo pracovat sto lidí.

„Vytvoření masivních digitálních světů, které vidíme v Assassin’s Creed, Watch Dogs nebo Far Cry, je stále složitější. Je velmi důležité, aby naše vývojové týmy měly přístup k nejlepším technologiím a nástrojům, aby mohly pracovat na nejinovativnějších hrách v rychle se rozvíjejícím a vysoce konkurenčním trhu,“ komentoval nové kanadské studio Yannis Mallat, generální ředitel Ubisoft Canadian Studios.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama