Ubisoft chce dbát na kvalitu, je ochoten hru odložit
Ghost Recon: Wildlands Novinka Ubisoft chce dbát na kvalitu, je ochoten hru odložit

Ubisoft chce dbát na kvalitu, je ochoten hru odložit

Michal Burian

Michal Burian

67

The Division odložil dvakrát.

Reklama

Francouzské vydavatelské společnosti Ubisoft se v poslední době několik věcí tak úplně nepovedlo. V očích hráčů je Ubisoft firmou, která moc nedbá na výslednou kvalitu hry a jde spíše po zisku. To popírá Alain Corre, který tvrdí, že Ubisoft chce mít perfektní hry už při vydání.

„Chceme, aby naše hry v den vydání byly perfektní. Vývojářům dáváme dostatek času. Samozřejmě se snažíme dodržet termíny, ale někdy musíme učinit rozhodnutí a odložit vydání, aby naši vývojáři hru doladili. To se stalo u The Division, hru jsme odlišili dvakrát, protože jsme měli pocit, že není dostatečně vyladěna,“ nechal se slyšet Alain Corre v rozhovoru pro Games Industry.

Je otázkou, od jaké doby se tímto Ubisoft řídí. Jak si jistě vzpomenete, poslední díly Assassin's Creed nebyly v den vydání tím pravým ořechovým, stejně tak i The Division obsahoval řadu chyb, přitom bylo dvakrát odložen. Tak uvidíme, jak tomu bude u Watch Dogs 2, South Park: Fractured but Whole a Ghost Recon Wildlands.

Ve stejném rozhovoru také zaznělo, že Ubisoft zatím neplánuje podporu virtuální reality pro značky Watch Dogs nebo Assassin's Creed, a to z prostého důvodu. Na jednu stranu vydavatel VR věří, na tu druhou ale nechce Ubisoft tolik riskovat. Proto pro VR zatím vydá jen Eagle Flight, Werewolves Within a Star Trek Bridge Crew. Až se základna majitelů VR rozroste, bude Ubisoft uvažovat nad dalšími hrami.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama