Ubisoft koupil tvůrce Guitar Hero Live a DJ Hero
Guitar Hero Live Novinka Ubisoft koupil tvůrce Guitar Hero Live a DJ Hero

Ubisoft koupil tvůrce Guitar Hero Live a DJ Hero

Michal Burian

Michal Burian

4

Tým FreeStyle Games bude přejmenován na Ubisoft Leamington.

Reklama

Francouzská vydavatelská společnost Ubisoft se rozrostla o nové studio. Vydavatel a výrobce Watch Dogs, Assassin's Creed, Rayman nebo Splinter Cell koupil studio FreeStyle Games a přejmenoval ho na Ubisoft Leamington, podle stejnojmenného čtyřicetitisícového města ve Velké Británii, kde tým sídlí.

Ubisoft Leamington bude spolupracovat s Ubisoft Reflections, které přispělo k The Division a The Crew. Zároveň vytvořilo Grow Home.

FreeStyleGames vytvořili Guitar Hero Live pro Activision, předtím hry ze série DJ Hero. Guitar Hero Live prodejní úspěch ale nezaznamenalo, nedokázalo se prosadit v přímé konkurenci v Rock Band 4 v roce 2015. Letos v dubnu FreeStyle Games postihlo propouštění a zbývající členové vypomáhali Activisionu s různými hrami, včetně Call of Duty Online určeného pro čínský trh.

Pro fanoušky Guitar Hero Live je důležité, že Ubisoft bude tento titul i nadále podporovat. Zůstává otázkou, co přesně bude mít nově koupené studio na starost, je možné, že dostane svůj vlastní projekt, případně se přidá k ostatním tvůrčím celkům Ubisoftu a bude pomáhat při vývoji různých her.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama