Ubisoft láká na E3
Novinka Ubisoft láká na E3

Ubisoft láká na E3

Michal Burian

Michal Burian

11
Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

The Division 2, Beyond Good & Evil 2, Skull & Bones, Starlink: Battle for Atlas, Transference a další.

Reklama

Tiskové konference francouzské vydavatelské společnosti Ubisoft se v posledních letech staly hodně zajímavé. Tvůrci mnoha oblíbených her odhalují v Los Angeles své připravované tituly a přibližují rozšíření, která obohatí ty již vydané. Za dva týdny a několik dnů tomu nebude jinak. Nasvědčuje tomu trailer, jenž Ubisoft dnes zveřejnil.

Ubisoft potvrdil, že se na E3 2018 zaměří na taktickou akci Tom Clancy’s The Division 2, ambiciózní dobrodružství Beyond Good & Evil 2, středověkou mlátičku For Honor, pirátské Skull & Bones, akční adventuru Starlink: Battle for Atlas a psychologický thriller Transference. Seznam je to lákavý a svým způsobem by si u Ubisoftu mohl najít každý něco, ale jistojistě to nebude vše. Očekáváme totiž oznámení hackerské akce Watch Dogs 3 a opravdu hodně bychom si přáli návrat tajného agenta Sama Fishera ze série Splinter Cell. Náznaků bylo hodně, tak nezbývá než doufat.

„Videohry hrají stále větší roli v zábavě a lidských životech. Proto jsme vždy nadšeni, když vidíme inovace a hry z celého průmyslu, které jsou prezentované na E3. Naše talentované týmy se nemohou dočkat až předvedou, co vytvářejí. Samozřejmě máme nějaká překvapení,“ vzkázal Yves Guillemot, generální ředitel Ubisoftu. A my víme, že jedním z nich klidně může být zbrusu nová značka. Ubisoft totiž investorům slíbil, že do března 2019 uvede na trh The Division 2 a dosud neoznámenou hru.

Tiskovou konferenci Ubisoftu na E3 budete moci sledovat živě na Zingu již 11. června ve 21:00 našeho času.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama