Ubisoft má vlastní No Man's Sky, jmenuje se Starlink: Battle for Atlas
Starlink: Battle for Atlas Novinka Ubisoft má vlastní No Man's Sky, jmenuje se Starlink: Battle for Atlas

Ubisoft má vlastní No Man's Sky, jmenuje se Starlink: Battle for Atlas

Michal Burian

Michal Burian

3

Novinka od Ubisoftu, která by klidně mohla být mini-hrou v hackerské akci Watch Dogs.

Reklama

Tisková konference Ubisoftu v Los Angeles přinesla další novinku. Ve Starlink: Battle for Atlas jste v partě hrdinských mezihvězdných pilotů, kteří bojují za osvobození hvězdného systému Atlas, na který mají spadeno zlé robotické síly.

Svou vesmírnou stíhačku si budete moci všelijak upravit, včetně samotného pilota. Ale hlavní budou zbraně, trup a křídla. V kreativitě se prý meze nekladou a hlavně změny budou mít vliv na fyziku lodi, což se má okamžitě projevit ve hře.

Cestovat budete po exotických světech systému Atlas. Celkem prozkoumáte 7 jedinečných planet a prostorů. Každá planeta má svou vlastní identitu, ekosystém a divokou zvěř. Z planety budete moci letět přímo do vesmíru, bojovat nebo se podívat do jiného světa.

Svět se má navíc vyvíjet v závislosti na vašich činnostech a volbách. Nepřátelé mají na vše reagovat a bojovat inteligentně. Vy je musíte zastavit

Starlink: Battle for Atlas působí jako trošku jiný No Man's Sky, doufejme, že dopadne lépe. Naplánován je až na podzim 2018 pro PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. Hru připravuje studio Ubisoft Toronto (autoři Splinter Cell: Blacklist) a při vývoji využívá Snowdrop Engine (The Division).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama