Ubisoft mění plány na DLC a aktualizace Rainbow Six Siege
Novinka Ubisoft mění plány na DLC a aktualizace Rainbow Six Siege

Ubisoft mění plány na DLC a aktualizace Rainbow Six Siege

Martin Cvrček

Martin Cvrček

23

Přídavek zaměřený na Polsko je zrušen a počet nových map byl zredukován na tři. Během následujících tří měsíců navíc dojde na snahu zlepšit celkový zážitek z hraní.

Reklama

Rainbow Six Siege se stále těší značnému zájmu hráčů, a tak ho Ubisoft nadále zásobuje novým obsahem. Nově byly na blogu Ubisoftu přiblíženy některé změny a novinky, o kterých jsme vás sice do určité míry informovali už na konci minulého roku, ale od té doby došlo k určitým změnám.

V průběhu následujících tří měsíců vyjdou aktualizace, které mají zpříjemnit celkový zážitek z hraní Rainbow Six Siege. Tato snaha nese název Operation Health a jejím cílem je zlepšit herní technologie a opravit různé chyby.

Tvůrci navíc připravují nový třífázový proces vydávání aktualizací, které se nejprve objeví na testovacím serveru, poté na PC a nakonec na konzolích. Takto mohou hráči pomoci vývojářům s testováním aktualizací, než se dostanou do oběhu všem majitelům hry.

Kvůli zaměření na Operation Health došlo ke změnám v plánech na vydávání DLC. Hong Kong je nově součástí třetí, srpnové sezóny, zatímco listopadová čtvrtá sezóna zahrne Jižní Koreu. Polsko, s nímž se pro tento rok počítalo, nakonec nebude mít svůj vlastní přídavek, i když stále platí, že polští GROM operativci budou k dispozici na začátku třetí a čtvrté sezóny.

Navíc došlo ke zredukování počtu nových map. Aktuálně jsou v přípravě tři a nejnovější mapa z prostředí Španělska, která již vyšla, je jedna z nich.

Ubisoft má celkově v rámci Operation Health v plánu častěji informovat hráče o novinkách a jejich příchodu. 21. května proto v rámci Rainbow Six Pro League odhalí, co čeká hráče v nové sezóně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama