Ubisoft očekává, že se prodá přes 6 milionů kusů Watch Dogs
Watch Dogs Novinka Ubisoft očekává, že se prodá přes 6 milionů kusů Watch Dogs

Ubisoft očekává, že se prodá přes 6 milionů kusů Watch Dogs

Michal Burian

Michal Burian

40

Ambiciózní akce v otevřeném světě na to podle Ubisoftu má. Co si myslíte vy, zlákal vás příběh hackera Aidena Pearce?

Reklama

S novými značkami je to vždy hop nebo trop. Buď se hra povede, reklamní masáž zláká dost hráčů a z titulu se stane velmi dobře prodávaný kousek, nebo to dopadne přesně opačně a vydavateli zbydou pouze oči pro pláč a méně peněz v pomyslném měšci na zlaťáky.

S Watch Dogs to dopadne zřejmě dobře, jde totiž o velmi zajímavou akci odehrávající se v otevřeném světě. Watch Dogs mělo před měsíce v Los Angeles na E3 opravdu silnou předváděčku a zájem ze strany novinářů i samotných hráčů byl opravdu velký.

I kvůli tomu se Ubisoft rozhodl zvýšit plány ohledně prodaných kusů. Před několika hodinami vydavatel oznámil, že očekává lepší prodejní výsledky než v případě prvního Assassin's Creed, kde se prodané kopie vyšplhaly na 6,2 milionů kusů. Ještě před E3 raději francouzská společnost počítala s nižším zájmem ze strany hráčů. Od dnešního dne je to ale mírně nad 6,2 milionů.

A jak jste na tom vy? Zlákat vás příběh hackera Aidena Pearce, který bude v Chicagu dohlížet na lidi a zatápět padouchům a nepoctivcům?

Watch Dogs vyjde 22. listopadu pro PC, PlayStation 3, Xbox 360 a Wii U. Zároveň s uvedením next-gen konzolí na trh vyjdou i verze pro PS4 a Xbox One.

Níže se navíc můžete podívat na Limitovanou edici, která je k dostání v Severní Americe. Obsahuje steelbook, oficiální soundtrack, 80-ti stránkovou vázanou knihu s artworky, masku Aidena Pearce a 9-ti palcovou sošku hlavní postavy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama