Ubisoft odhalil plány na postupné rozšiřování The Division 2
The Division 2 Novinka Ubisoft odhalil plány na postupné rozšiřování The Division 2

Ubisoft odhalil plány na postupné rozšiřování The Division 2

Michal Burian

Michal Burian

17
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Komunita se zabaví během léta, podzimu i zimy, stejně jako v roce 2020.

Reklama

Kooperativní akce The Division 2 bude rozšiřována o obsah, který bude postupně vycházet. Ubisoft dnes odhalil, že prvním bezplatným balíčkem bude Tidal Basin. Pod tímto názvem se skrývá pevnost obsazená frakcí Black Tusks. To je ta polovojenská organizace, jež do Washingtonu, DC. vtrhne poté, co dokončíte všechny příběhové mise a osvobodíte městě. Black Tusks tak hrají prim v endgame obsahu a mají vás pořádně potrápit, včetně prvního raidu Operation Dark Hours. Ten je určen pro 8 hráčů.

Od léta budou vycházet bezplatné, rozsáhlé aktualizace. Ubisoft o nich píše jako o epizodách, které vám a vašim kolegům přinesou nové způsoby pro otestování dovedností a samozřejmě potřebnou výzvu. V epizodách budou zahrnuty nové příběhové mise, vedlejší mise, novinky v PvP a PvE módech nebo zcela nové specializace pro endgame.

První epizoda se jmenuje D.C. Outskirts: Expeditions a ve dvou hlavních misích vás vezme mimo centrum města. Zároveň přinese nový herní režim, v němž budete zkoumat osud ztraceného konvoje. Jinými slovy budete pátrat po tom, kam se konvoj poděl. Pravděpodobně vezl něco hodně důležitého. Zjistíme to v létě.

Pentagon: The Last Castle (podzim) je druhá epizoda, proniknete v ní do ikonického sídla a odhalíte tajemství, které skrývá. Tohoto obsahu se dočkáme na podzim, zatímco v zimě dorazí třetí epizoda, která uzavře první kapitolu The Division 2 a poodhalí to, co přijde poté. Tím pádem má Ubisoft v plánu The Division 2 zásobovat novým obsahem i v roce 2020, nejen v tom letošním.

Jak se předpokládalo, francouzská vydavatelská společnost bude k The Division 2 prodávat Season Pass, a to pro každý rok. Year 1 Pass bude možné koupit samostatně, případně je přibalen u Gold a Digital Ultimate edicí hry. S tímto průkazem získáte vše z výše uvedených epizod o sedm dní dříve. Dále včasný přístup k osmi klasifikovaným úkolům pokrývajícím pád DC, stejně jako exkluzivní kosmetické předměty a další herní aktivity. Tím hlavním je ale okamžitý přístup ke specializacím první sezóny. Díky tomu získáte nové účinné zbraně a vybavení, zatímco ostatní si na to budou muset vydělat hezky ve hře. To je podobná strategie jako u For Honor nebo Rainbow Six Siege, kde jsou nové mapy a hrdinové zdarma, ovšem postavy je nutné odemknout za herní měnu. A ta se vydělává celkem dlouho. Uvidíme, jak to bude nastaveno v The Division 2.

The Division 2 vyjde 15. března na PlayStation 4, Xbox One a PC. Nezapomeňte, že o víkendu běží veřejná beta. Více jsme psali tady.

Hru můžete předobjednat na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Ubisoft odhalil plány na postupné rozšiřování The Division 2
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama