Ubisoft odhaluje Assassin’s Creed: Revelations
Novinka Ubisoft odhaluje Assassin’s Creed: Revelations

Ubisoft odhaluje Assassin’s Creed: Revelations

Michal Maliarov

Michal Maliarov

75

Dlouho utajované a škádlící pokračování se konečně odhaluje. Assassin’s Creed: Revelations dorazí v listopadu + premiérové obrázky

Reklama

Tak jsme se dočkali. Čtvrtý díl veleúspěšné série Assassin’s Creed otevírá vrátka. Pracuje na něm studio Ubisoft Montreal v globální spolupráci se studii Annecy, Massive Entertainment, Quebec, Singapore a Bucharest.

Assassin’s Creed: Revelations nás vezme na dlouhou pouť Ezia Auditore da Firenze a především k ukončení jeho příběhu. Ezio, nyní již Master Assassin, jde ve šlápějích svého předchůdce a legendárního mentora, Altaira, na cestě za objevy a odhalením. Toto nebezpečné dobrodružství přivede Ezia do Konstantinopole, kde se shromažďuje obrovská armáda Templářů a chystá něco nekalého.

Kromě napínavého singleplayerového zážitku se vrací i skvělý multiplayer, který dozná pořádného rozšíření. Chybět nebudou nové módy, mapy a postavy. Nejnovější kapitola ságy Assassin’s Creed také nabídne revoluční herní mechanismy a novinky včetně možnosti skládat a manipulovat s částmi paměti Desmonda pro více informací o jeho minulosti.

„Závěrečná kapitola příběhu Ezia je důležitým mezníkem série Assassin’s Creed pro nás i naše fanoušky,“ řekl Alexandre Amancio, kreativní ředitel Ubisoftu. „Assassin’s Creed: Revelations nabízí hodně nových vlastností a mimořádných překvapení. Nemůžeme se dočkat, až hru ukážeme na výstavě E3.“

Assassin’s Creed: Revelations se připravuje na letošní listopad pro PC, PS3 a Xbox360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama