Ubisoft oznámil novou kompetitivní multiplayerovku For Honor
For Honor Novinka Ubisoft oznámil novou kompetitivní multiplayerovku For Honor

Ubisoft oznámil novou kompetitivní multiplayerovku For Honor

Jan Kalný

Jan Kalný

29

Že Ubisoft oznámí novou značku bylo svým způsobem docela nečekané. Rozhodně ne značku, která se zaměřuje na středověké souboje. <strong>Doplněno o spoustu nových informací a obrázky.</strong>

Reklama

Na oficiálních stránkách hry už je k nalezení FAQ, ze kterého se dají dozvědět velmi zajímavé informace.

Celá hra se soustředí na týmovou spolupráci a inovativní systém Art of Battle - tedy soubojový systém, který můžete vidět například na gamelay záběrech níže.

Ve hře se také dočkáme spousty postav. Celkem budou tři třídy - rytíř, viking a samuraj. Každý z nich bude mít několik postav, každá se svými dovednostmi, vlastnostmi, zbraněmi a brněním. Mimo to bude každá třída nabízet odlišný styl hraní. Zatímco například rytíř je velmi odolný a vhodný pro obranu kontrolního bodu, samuraj je velmi rychlý a smrtící, ale zase toho tolik nevydrží.

Hra také nabídne systém postupu, na více informací si ale musíme počkat. Očekávat můžeme odemykání nových zbraní, brnění a očekávat můžeme i kosmetickou úpravu postavy.

Multiplayer pak nabídne několik herních módů, ale jediný oznámený a představený byl zatím Dominion. V něm osm hráčů (4v4) bojují proti sobě o kontrolní body. První tým, který získá tisíc bodů, zvítězí. Nepřátelé a nepřátelský tým se navíc dá zlomit a hráče tak permanentně zabít. I když tato samotná funkce nebyla do detailů popsaná. Zabíjení hráčů a nepřátelských vojáků vám poskytne hard (tvrdé) body, zatímco zabírání kontrolních pozic soft (měkké) body. Což bude mít, alespoň podle FAQ, vliv na celou hru.

Pokud vás ale multiplayer neláká, tak For Honor nabídne také singleplayerovou hru. Nečekejte ovšem naskriptovanou kampaň s dechberoucím příběhem. Singleplayer vám nabídne hrát s a proti AI ve všech multiplayerových módech. Na více informací si musíme počkat.

Pokud vám to ale přeci jenom ještě nestačí, můžete se pokochat galerií obrázků a artworků.

Původní zpráva

Ubisoft rozjel svou konferenci ve velkém. Hned na začátku oznámil pokračování velmi oblíbeného RPG South Park a chvíli na to jsme viděli zcela novou značku, For Honor, jak se hra jmenuje. Jde o akční hru s meči z třetího pohledu, která určitě zaujme například atmosférou bojiště.

Ve For Honor se budete moci posadit do role buďto rytíře, vikinga nebo samuraje, každý se svými unikátními zbraněmi a výzbrojí. Tvůrci hru popisují jako „rychlou, kompetitivní, strategickou a týmovou hru založenou na schopnostech hráče s inovativním systémem pohybu a boje.”

Vaším cílem bude v multiplayeru zabírat kontrolní body a doslova zmasakrovat řadu nepřátel. Ať už se jedná o generické vojáky v bitevních řadách nebo ostatní živé hráče.

K příležitosti představení si tvůrci samozřejmě nenechali ujít možnost ukázat nějaké to hraní a trailer, které si můžete spolu s obrázky prohlédnout níže. Samotná hra by měla vyjít příští rok pro PC, PS4 a Xbox One. Více informací se můžete dozvědět na oficiálních stránkách hry, kde se také můžete zúčastnit soutěže o limitovanou PS4 verzi s motivem hry.

Trailer

Ukázka multiplayeru

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama