Ubisoft oznámil odklad nového Avatara
Novinka Ubisoft oznámil odklad nového Avatara

Ubisoft oznámil odklad nového Avatara

Martin Pritula

Martin Pritula

3
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S

Ubisoft se snaží odklad přizpůsobit datu vydání filmového Avatara 2.

Reklama

Už v roce 2017 oznámil Ubisoft přípravu nového Avatara, na němž pracuje studio Massive Entertainment, kteří v poslední době vydali například Tom Clancy's: The Division 2, jenž běží na jejich vlastním enginu Snowdrop. Od oznámení tohoto herního oznámení jsme se však žádné nové informace nedozvěděli a snad jedinou nadějí, že hra stále existuje byly pracovní nabídky na stránkách studia.

Na nedávném hovoru s investory, na němž byl oznámen i odklad Far Cry 6 a Tom Clancy's Rainbow Six Quarantine, byl oznámen odklad i této hry a to až na rok 2022. O titulu samotném toho prozatím víme jen velmi málo, pokud jste ale o tom, že Ubisoft na této značce pracuje doposud neslyšeli, pak si dovolím připomenout, že už v roce 2009 vydal hru James Cameron's Avatar: The Game, která si ve své době odnášela jen lehce nadprůměrná hodnocení.

Za odklad hry může nedávný odklad filmového pokračování, které má nyní plánované datum vydání stanovené na prosinec roku 2022. Ubisoft se tak snaží přiblížit vydání filmu. Sluší se podotknou, že hra nevzniká pouze pod Massive Entertainment, ale dohlíží na ní i Fox Interactive a studio James Cameron Lightstorm Entertainment.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama