Ubisoft oznamuje Far Cry 5 a The Crew 2
Far Cry 5 Novinka Ubisoft oznamuje Far Cry 5 a The Crew 2

Ubisoft oznamuje Far Cry 5 a The Crew 2

Martin Cvrček

Martin Cvrček

58

<strong>Aktualizováno</strong>: Blíží se také oficiální odhalení nového Assassin's Creed. Ubisoft má ve vývoji ještě novou multiplayerovou hru.

Reklama

Ubisoft se rozjel a z ničeho nic oficiálně oznámil pátý díl série Far Cry a také pokračování závodů The Crew. Zatím bohužel neznáme konkrétní detaily, snad jen to, že se hry jmenují prostě a jednoduše Far Cry 5 a The Crew 2. K dispozici jsou také loga obou titulů. Zajímavé je obzvlášť to první. Nevím jak vám, ale jeho vzhled mi přijde dost moderní, což by mohlo značit, že na Divoký západ, o němž se nedávno spekulovalo, nedojde. Divoký západ nechtěl Ubisoft komentovat, místo toho investorům prozradil, že se detaily dozvíme velmi brzy. Generální ředitel Yves Guillemot ještě poznamenal, že je z Far Cry 5 nadšen.

The Crew 2 se pak chlubí mottem „beyond the road”, v překladu „mimo silnici” (či cestu). Zatím je jisté jen to, že vyjde koncem letošního roku.

Podle očekávání se můžeme těšit také na oficiální odhalení nového Assassin's Creed, o němž jsme toho v posledních dnech slyšeli víc než dost. Mluví se o tom, že k plnohodnotnému oznámení hry dojde 19. května, tedy v pátek. Zatím jde ale jen o spekulaci.

Všechny tři tituly by přitom měly vyjít během následujícího fiskálního roku, takže nejpozději 31. března 2018. Do té doby by měl vyjít i South Park: The Fractured But Whole, o němž jsme už hodně dlouho neslyšeli nic konkrétního. Projekt tedy stále žije, i když se to občas možná nezdá.

Ubisoft má ještě ve vývoji novou značku, která je určena pro více hráčů a nabídne silné živé operace. Původně měla tato nová IP dorazit na trh v letošním roce, byla ale odložena a dorazí během 1. dubnem 2018 a 31. březnem 2019. Během stejné doby vyjdou další tři neohlášené AAA tituly, které budou pokračovat v zavedených franšízách.

Zajímavá je ještě jedna informace, nový díl Ghost Recon vyjde dříve než další Rainbow Six.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama