Ubisoft plánuje vytvořit více Assassin's Creed Chronicles her
Assassin's Creed Chronicles: China Novinka Ubisoft plánuje vytvořit více Assassin's Creed Chronicles her

Ubisoft plánuje vytvořit více Assassin's Creed Chronicles her

Jan Kalný

Jan Kalný

29

Aktuálně se kromě dvou hlavních her můžeme těšit na 2D plošinovku Assassin's Creed Chronicles China. Ze spin-offu Chronicles by ale nemělo jít o jedinou hru.

Reklama

Spolu se Season Passem pro očekávané Unity přichází i stažitelná spin-off plošinovka Assassin's Creed Chronicles China, která si u poloviny fanoušků odnesla pozitivní ohlasy, u té druhé poloviny zase negativní. Tak či onak - Ubisoft plánuje spin-off sérii Chronicles nadále rozšiřovat.

„Vážně se nám zamlouvá ta side-scrollingová idea podobná hře Mark of the Ninja a myslíme si, že je to úžasný nápad a cesta, jak prozkoumat další příběhy z našeho universa,” vyjádřil se kreativní ředitel Alex Amancio pro Eurogamer.

„Jedna věc, která je na tomhle vážně skvělá, je to, že výtvarná stránka každé kapitoly bude přesně sedět do toho období. Proto je China takové hodně černé a červené. Jakmile budeme mít jiné postavy a jiné období, styl hry se kompletně změní, aby tam seděl.”

To kromě změny grafiky také znamená, že se můžeme dočkat různých období a míst, které si fanoušci velmi žádají, jako je například Egypt.

Zatím se Alex Amancio nechtěl vyjadřovat o tom, kolik her máme očekávat, ale prý nechce zkazit překvapení.

Pokud vám celý projekt a styl hry něco připomíná, asi se vám hlavou probleskl zrušený Prince of Persia, o kterém jsme psali před rokem a půl. Tak alespoň trochu ten Prince pořád žije, i když pod křídly Assassin's Creed.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama