Ubisoft plánuje „změnit” svůj přístup k novinářům a hráčům
Novinka Ubisoft plánuje „změnit” svůj přístup k novinářům a hráčům

Ubisoft plánuje „změnit” svůj přístup k novinářům a hráčům

Jan Kalný

Jan Kalný

112

Launch AC Unity přimělo Ubisoft se zamyslet nad svými chybami. Bude to ale stačit?

Reklama

Je nám jasné, že jste si všichni vědomi, že se Assassin's Creed Unity zkrátka nepovedlo. Minimálně launch hry byl katastrofální. A možná je to i dobře. Zasazení hry bylo ve Francii a hráči se nejspíš inspirovali. Vznikla tak doslova „Velká anti-francouzská revoluce” a hráči si na hru stěžují, kde jen mohou.

To Ubisoft nemohl ignorovat (hlavně proto, že akcie klesly až o 12,8%) a tak plánuje změnit svůj přístup k novinářům a hráčům. Jestli se tomu teda dá věřit.

Novináři si stěžovali hlavně na to, že embargo hry skončilo až 17 hodin po vydání v Americe. Na to všechno reagoval mluvčí Ubisoftu.

„Pracujeme na vylepšení našich služeb a komunikací se spotřebiteli, tím, že změníme přístup k recenzentům a zákazníkům nabídneme u některých her otevřené bety, nebo jiné předčasné přístupy, aby měli informace, které potřebují a chtějí.”

„Styl, kterým se některé hry recenzují, se mění. Jak jsme si mohli mj. všimnout u Assassin's Creed Unity, Destiny a The Crew. Jde o hry, které mají výrazné online prvky. Je důležité, aby tyto prvky byly ve hře a hrály se, aby se vytvořila reprezentativní a kompletní zkušenost pro novináře. Dosažení těchto věcí před vydáním je neskutečně složité, proto jsou některé hry recenzovány tak blízko (nebo v některých případech až po) vydání.”

Opravdu je těžké věřit Ubisoftu i nos mezi očima, ale jestli se něco změní - i kdyby jen trochu - bude to jen dobře. Na závěr se můžete podívat na další se za zajímavých a vtipných bugů ve hře.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama