Ubisoft potvrdil, že deaktivoval efekty u PC verze Watch Dogs
Watch Dogs Novinka Ubisoft potvrdil, že deaktivoval efekty u PC verze Watch Dogs

Ubisoft potvrdil, že deaktivoval efekty u PC verze Watch Dogs

Michal Burian

Michal Burian

154

Dokonce tvrdí, že vizuální vylepšení modderů může mít negativní dopad na samotnou hru.

Reklama

Francouzská vydavatelská společnost potvrdila, že u PC verze deaktivovala některé grafické efekty. Ubisoft tak potvrdil domněnky, které podpořili moddeři svými úpravami a nalezením dalších nastavení grafiky v souborech hry.

Moddeři prostřednictvím odemčení dalšího nastavení, které vývojáři vytvořili, avšak nakonec nevyužili, dokázali vylepšit efekty mlhy, osvětlení a stíny, stejně tak déšť, větší dohlednost a další maličkosti, díky kterým se Watch Dogs přibližuje ukázce z E3 2012.

,,PC verze obsahuje některé staré, nepoužité nastavení, které bylo deaktivováno z různých důvodů, včetně toho, že může mít dopad na stabilitu výkonu a celkovou kvalitu hry.”

,,Moddeři jsou obvykle kreativní a vášniví hráči, jejich nadšení oceňujeme, stejně tak jejich mod zlepšující vizuální stránku hry s využitím starého nastavení. V některých situacích to ale může mít negativní dopad na celou hru. Ať už mluvíme o výkonu, potížích při načítání prostředí a celkové nestabilitě. ”

,,Tým vývojářů se věnoval produkci na všech platformách, z každé se snažil dostat maximální možný výsledek s odpovídající kvalitou. Jakékoliv představy ohledně downgradu grafiky jsou v rozporu se vším, dokonce i se starším nastavením. Testujeme a optimalizujeme naše hry pro každou platformu, pro kterou hru vydáváme, a usilujeme o dosažení co nejlepší kvality.”

Včera navíc nečekaně vyšel patch, který má opravit problémy s optimalizací a další chyby. Hráči si na něj ovšem stěžují, prý vůbec neřeší sekání, spíše naopak. Nepříjemně to poznamenává i výkon.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama