Ubisoft představuje Behind the Wall pro Rainbow Six Siege
Novinka Ubisoft představuje Behind the Wall pro Rainbow Six Siege

Ubisoft představuje Behind the Wall pro Rainbow Six Siege

Jan Kalný

Jan Kalný

19

Trvalo to pár let, než jsme se dočkali nějakého pokračování oblíbené taktické série Rainbow Six. Ani Ubisoft to nebere na lehkou váhu, a tak se k nám dostává náhled do zákulisí skrze Behind the Wall.

Reklama

Kdy se pokračování Rainbow Six dočkáme je stále velkou otázkou, rozhodně nám ale čekání zkrátí oznámený Behind the Wall (podobnost s Behind the Scenes není náhodná), které nám poskytne nejen pohled do zákulisí vývoje.

Behind the Wall bude vycházet každý týden a bude se zaměřovat na nejrůznější témata ohledně určitých rozhodnutí, které vývojáři učinili. Prvními dvěma bude „jeden život”, který ve hře máte, druhým bude záchrana rukojmích a dynamičnosti. Tvůrci také slibují, že se skrze jejich Reddit pokusí poslouchat nápady a návrhy.

V deníčcích bychom měli narazit na exkluzivní obsah, materiály, úryvky z různých dokumentů, videa, concept arty nebo interview s členy týmu jako je kreativní ředitel Xavier Marquis nebo level designer Yann Sylvestre.

První části bychom se měli dočkat již příští týden na oficiálním blogu. Do té doby bude muset stačit představující video.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama