Ubisoft přemýšlí o DLC pro Watch Dogs už dlouho
Watch Dogs Novinka Ubisoft přemýšlí o DLC pro Watch Dogs už dlouho

Ubisoft přemýšlí o DLC pro Watch Dogs už dlouho

Jan Kalný

Jan Kalný

26

Asi není žádnou novinkou, že se DLC objeví i v připravované akci Watch Dogs od autorů Assassin's Creed, ale jak to s nimi nakonec vypadá? <strong>Wii U verze možná zrušena</strong>.

Reklama

V rozhovoru pro OXM odpověděl producent Dominic Guay na dotaz ohledně DLC pro připravovanou akci Watch Dogs.

"Ano, právě teď pracujeme na plánech pro DLC. Rozhodně DLC mít chceme. Hledáme nějaké datum k začátku roku. Ve Watch Dogs universu je velké množství příběhů, které můžeme vyprávět a spoustu postav a perspektiv za které hrát, takže si myslím, že je to pro nás jedinečná šance. Věc, nad kterou přemýšlíme, je i změna hratelnosti. Město ve Watch Dogs je bohaté a chtěli bychom nabídnout a zkusit i odlišné herní styly, které by se mohly objevit už měsíc po vydání."

Hra vypadá zatím úžasně a z videí můžeme říct, že to bude možná i svým způsobem jedinečná hra, ale DLC tomu moc na kráse nedodávají. Pokud se ale o Watch Dogs zajímáte více, určitě jste si všimli 'tajemné holky', která Pearcovi pomáhá. I na dotaz, kdo to je, Dominic Guay odpověděl.

"Ta žena se jmenuje Clara. Clara Lille a Aidenovi bude v průběhu hry velmi pomáhat. O samotném příběhu jsme zatím moc nemluvili. Rozhodně jsme ale nadšeni z toho, jak spolu tyto tajemné postavy komunikují a tvoří příběh. Takže, Clara je někdo, kdo je zasvěcen do hackování a její schopnosti budou Aidenovi nápomocné. Ale má i svou vlastní minulost, svůj vlastní příběh a přesně tohle budete moci během hry objevovat."

Watch Dogs by mělo vyjít U v druhém čtvrtletí tohoto roku. Objevily se rovněž spekulace o možném zrušení Wii U verze. Jak jistě víte, konzole od Nintenda se moc dobře neprodává. Vše začal italský GameStop, který informoval, že Wii U verze Watch Dogs byla zrušena. Ubisoft se k tomu zatím nevyjádřil.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama