Ubisoft připravuje nové projekty v universu Child of Light
Child of Light Novinka Ubisoft připravuje nové projekty v universu Child of Light

Ubisoft připravuje nové projekty v universu Child of Light

Michal Burian

Michal Burian

3

Optimisté mohou očekávat přímé pokračování, zatímco pesimisté spíše titul určený pro mobily a tablety.

Reklama

Hráči stále více prahnou po zajímavých malých titulech, které jsou něčím výjimečné. Vědí to i velké vydavatelské společnosti, které se čas od času rozhodnout pro vývoj takového titulu. Ubisoft takhle na svět přivedl kupříkladu Valiant Hearts: The Great War a Grow Home, stejně tak Child of Light. Právě poslední jmenovaná hra dokázala zaujmout a získat si srdce spousty hráčů. Pokud mezi ně patříte i vy, tak se můžete pomalu začít těšit, že si brzy zahrajete něco nového.

Patrick Plourde totiž na svém osobním Twitteru prozradil, že chystají nové projekty v universu Child of Light. Konkrétně napsal, že jde o „very cool projekty“ zasazené do universa Child of Light.

Nepotvrdil tak pokračování, spíše naznačil, že něco bude. Více prozradit nechtěl, pouze dodal, že se bližší podrobnosti dozvíme brzy. Optimisté tak mohou očekávat přímé pokračování dvourozměrného světa v kreslené grafice s hledáním pokladů, zatímco pesimisté spíše vyhlížejí titul určený pro mobily a tablety.

„Svět se obrátil na ruby, Země obíhá kolem Měsíce a Ubisoft si dal oddych od vyrábění peněženek ze žraloka (ano, mluvím o Far Cry 3). Co to znamená? Že si můžeme za rozumné peníze zahrát nádhernou a hlavně kvalitní hru. Viva Child of Light,“ zní verdikt naší recenze Child of Light - 8/10.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama