Ubisoft přiživil spekulace o zasazení Far Cry 4 do Himalájí
Far Cry 4 Novinka Ubisoft přiživil spekulace o zasazení Far Cry 4 do Himalájí

Ubisoft přiživil spekulace o zasazení Far Cry 4 do Himalájí

Michal Burian

Michal Burian

29

Text na Twitteru "Je čas aktualizovat tuto definici" doprovází upravený obrázek, kde Vaas z Far Cry 3 ukazuje na skokana na lyžích. Nechybí tag související s olympiádou v Soči.

Reklama

O pokračování skvělé střílečky Far Cry se mluví už delší dobu. Ubisoft s novým dílem podle všeho počítá na svůj další fiskální rok, který začíná letos v dubnu a končí v březnu 2015. Samotného oznámení jsme se ještě ale nedočkali, tak není divu, že fanoušci hltají každý náznak, každou špetku informací.

Jednou takovou byly spekulace, že by se Far Cry 4 mělo odehrávat v Himalájích. Se zprávou přišel provaření insider Superannuation pracující pro Kotaku. Spekulaci teď přiživil Ubisoft, který na oficiální Twitter hodil upravený obrázek, kde Vaas z Far Cry 3 ukazuje na skokana na lyžích. Nechybí tag související s olympiádou v Soči a text: "Je čas aktualizovat tuto definici".

Jak to bude, na to si musíme ještě počkat. Ubisoft následně na Twitteru objasnil, že šlo pouze o vtípek designéra s motem, že skoky na lyžích jsou šílené. Každopádně série Far Cry je známá pro své nevšední zasazení, takže bych se myšlenky s Himalájemi vůbec nebránil.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama