Ubisoft rozdává strategii World in Conflict
World In Conflict Novinka Ubisoft rozdává strategii World in Conflict

Ubisoft rozdává strategii World in Conflict

Michal Burian

Michal Burian

27

Kompletní edici této real-time strategie můžete získat do 11. prosince. <strong>Poté AC: Black Flag</strong>.

Reklama

Fanoušci real-time strategií mohou dnes ušetřit přes dvě stě korun. Ubisoft totiž do 11. prosince na Uplay rozdává kompletní edici hry World in Conflict. Stačí ji si přidat do knihovny a můžete si ji kdykoliv zahrát.

World in Conflict je real-time strategie od švédského studia Massive Entertainment, které nám naposledy přineslo The Division. Titul vyšel v roce 2007 a obdržel vcelku solidní známky v recenzích. Děj vás zavede do konce 80. let 20. století, do alternativní Studené války - Berlínská zeď nikdy nepadla a Sověti ze strachu z ekonomického kolapsu podnikají invazi do západní Evropy, což vyvolá třetí světovou válku. V singleplayeru převezmete roli důstojníka armády Spojených států, který bude velet i jednotkám NATO. Postupně se podíváte do Seattlu, Washingtonu, jižní Francie, Ruska nebo New Yorku.

V datadisku Soviet Assault se zase stanete sovětským vojenským důstojníkem, který velí sovětským silám v Evropě, Rusku a ve Washingtonu.

Další hrou zdarma bude PC verze Assassin’s Creed: Black Flag, která bude k dispozici od 12. do 18. prosince. Na Zingu vám to připomeneme.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama