Ubisoft ruší tři neoznámené projekty, Skull and Bones opět odloženo
Novinka Ubisoft ruší tři neoznámené projekty, Skull and Bones opět odloženo

Ubisoft ruší tři neoznámené projekty, Skull and Bones opět odloženo

Jan Urbančík

Jan Urbančík

15
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Prodeje posledních her zklamaly, firma se chce zaměřit na velké značky.

Reklama

Francouzská společnost Ubisoft uspořádala ve středu večer konferenci pro investory. Už krátce předtím však vydala tiskovou zprávu, která hráče asi příliš nepotěší. Firma se rozhodla zrušit tři neoznámené, blíže nespecifikované projekty. Důvodem je snižování rozpočtu na další roky.

Šéf Ubisoftu Yves Guillemot zároveň uvedl, že není spokojen s finančními výsledky posledních titulů, jmenovitě Mario + Rabbids Sparks of Hope a Just Dance 2023. Nakonec dodává, že se nyní firma zaměří na velké značky (které jsou i na začátku jmenovány: Assassin's Creed, Far Cry, Tom Clancy's Ghost Recon, Tom Clancy's Rainbow Six a Tom Clancy's The Division), a mezi řádky v podstatě tvrdí, že menší projekty asi očekávat nemáme.

Aby těch špatných zpráv nebylo málo, padlo také v tiskové zprávě, že se opět odkládá pirátská hra Skull and Bones, jež je ve vývoji už opravdu neuvěřitelně dlouho. Zatím posledním datem vydání bylo 9. března, což ale zřejmě neplatí, protože podle Ubisoftu má titul dorazit někdy na začátku nového fiskálního roku, jenž startuje v dubnu. Beta má však dorazit "už brzy".

Oficiální Twitter účet Skull and Bones láká na stream v pátek 13. ledna, takže možná právě tam se dozvíme nové datum vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama