Ubisoft se postará o závody WRC a SBK
SBK 2011 Novinka Ubisoft se postará o závody WRC a SBK

Ubisoft se postará o závody WRC a SBK

Michal Burian

Michal Burian

2

Francouzská společnost Ubisoft se postará o vydání her od studia Milestone, včetně kontroverzních WRC a motorek SBK.

Reklama

Italské studio Milestone se domluvilo s Ubisoftem, který se ve Velké Británii postará o vydávání her od těchto vývojářů. Ti mají za sebou kontroverzní rallye závody WRC a sérii SBK.

Do dnešního dne se o distribuci a marketing titulů od Milestone ve Velké Británii starala společnost Black Bean Games, kterou tímto nahrazuje Ubisoft, jenž bude rovněž vydávat National Geographic a mj. taneční Let’s Dance with Mel B.

V dohodě stojí, že Ubisoft si hry, včetně WRC a SBK, může přidat do svého bohatého portfolia. Je tedy dost pravděpodobné, že se již brzy dočkáme dalšího dílu WRC, jenž by mohl konkurovat DiRTu od Codemasters. Čemuž nasvědčují také informace Zingu, který se dozvěděl, že Milestone hledá nové vývojáře.

Pro úplnost dodejme, že první hrou tohoto nového partnerství budou motorky SBK 2011, které vyjdou 13. května letošního roku pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360 – recenzi vám přineseme již brzy.

Off-road závody WRC FIA World Rally Championship se na trhu objevily v říjnu loňského roku. Recenzenti po celém světě se shodli na tom, že hra je velmi špatná, i kvůli tomu získávala velmi nízké známky – v průměru 6/10.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama