Ubisoft se vrací k sérii The Settlers
The Settlers Novinka Ubisoft se vrací k sérii The Settlers

Ubisoft se vrací k sérii The Settlers

Michal Burian

Michal Burian

6
Platformy Windows PC

Zbrusu nový díl a kompilace všech předešlých pro moderní počítače.

Reklama

Do dnes si pamatuji, jak jsem si v mládí hrál na osadníky a užíval si hraní strategické série The Settlers, která kladla důraz nejen na boj, ale i na stavbu a řízení vesnice. Z toho důvodu se nemohu ubránit nadšení z oznámení nového dílu. Ubisoft na Gamescomu oznámil v pořadí 8 díl s jednoduchým názvem The Settlers. Tyto kroky naznačují, že studio Ubisoft Blue Byte má v plánu celou značku restartovat. I kvůli tomu byla zřejmě oznámena kompilace všech 7 her, které si budeme moci zahrát na moderním PC. Na Uplay byl navíc přidán první díl, zatímco Settlers: History Collection bude k dostání od 15. listopadu.

Důležité ještě je, že The Settlers využijí Snowdrop engine a vyjdou na podzim 2019. Doufám v návrat, který si tahle série zaslouží.

Dle traileru budou osadníci v The Settlers vyhnáni ze svého domova ohromným zemětřesení. Aby si zachránili životy, vydají se na lodích najít novou zem, kde by si mohli postavit svou osadu a opět v poklidu žít. Při cestě je čeká spousta nástrah a trápit je bude blíže nespecifikována záhada z minulosti. Prý navždy změní jejich životy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama