Ubisoft slibuje na Gamescomu odhalení nové značky
Novinka Ubisoft slibuje na Gamescomu odhalení nové značky

Ubisoft slibuje na Gamescomu odhalení nové značky

Michal Burian

Michal Burian

11

Co co půjde? Krom toho bude prezentovat Assassin's Creed IV, The Crew, Rayman Legends a další.

Reklama

Kdy jindy se pokusit uspět s novou herní značkou než v době, kdy se na trh dostanou next-gen konzole, které nabídnou nové možnosti, lepší grafické zpracování a mnoho dalšího. Oznámeno bylo již mnoho nových her a brzy se seznámíme s další.

Francouzský vydavatelský dům Ubisoft se totiž nechal slyšet, že na výstavě Gamescom v Kolíně nad Rýnem odhalí zbrusu novou značku určenou pro next-gen. Nebude to ale přímo na jeho konferenci, tu totiž nepořádá. Dá se tedy předpokládat, že se o novém titulu dozvíme buď na tiskovce Sony nebo Microsoftu.

Podrobnosti bohužel zatím nevíme. Má se ale za to, že by mohlo jít o projekt s názvem Child of Light, na němž pracuje bývalý kreativní ředitel Far Cry a Assassin's Creed, Patrick Plourde. Právě o něm má totiž Plourde promluvit na Europe Game Developers konferenci koncem toho měsíce.

Child of Light má být menším titulem, na kterém pracuje malý tým schopných vývojářů v intimních prostorech s malým rozpočtem. Tedy něco úplně jiného, než AAA hry jako Far Cry či AC.

V rámci Gamescom, který se koná od 21. do 25. srpna, Ubisoft ukáže ještě Assassin's Creed 4: Black Flag, Rayman Legends, The Crew a mj. i Splinter Cell: Blacklist.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama