Ubisoft Toronto se rozšiřuje, chystá velké věci
Novinka Ubisoft Toronto se rozšiřuje, chystá velké věci

Ubisoft Toronto se rozšiřuje, chystá velké věci

Michal Maliarov

Michal Maliarov

21

Pobočka studia Ubisoft v Torontu, vedená Jade Raymond, má do budoucna velké plány. Chystá totiž rozšíření, které studiu dovolí zvládat až pět velkých projektů najednou.

Reklama

„Chceme se rozšířit na 800 zaměstnanců do deseti let, v současné době pracujeme na dvou hlavních projektech a chystáme zvětšení až na pět,“ řekla Raymond v rozhovoru pro Develop. „Zatím nemohu říci nic přesného, nechceme se přece v prvním roce sami předběhnout. Ale je to v plánu.“

Dle Jade se má studio Ubisoft Toronto soustředit pouze na vývoj A-čkových projektů, což je prý strategie, jenž má přilákat hodně vývojářských talentů. „Ta největší výhoda studia je možnost nabízet nováčkům a mladým talentům místa a lukrativní pozice, ze kterých mají poté cestu dál. Máme velké možnosti a mnohem méně rizika, protože jsme již teď plně podpořeni Ubisoftem a jejich veterány z branže,“ dodala Raymond.

Detaily ohledně vyvíjených či připravovaných titulů z této pobočky jsou zatím zahaleny tajemstvím. Již teď ale víme, že se nový díl z akční série Splinter Cell kutí právě zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama