Ubisoft už má představu o konci série Assassin's Creed
Novinka Ubisoft už má představu o konci série Assassin's Creed

Ubisoft už má představu o konci série Assassin's Creed

Michal Burian

Michal Burian

138

Jednoho dne bude konec příběhu. Kdy, to zatím nevíme.

Reklama

Ashraf Ismail, producent připravovaného Assassin’s Creed 4: Black Flag, se v nedávném interview postaral o překvapení. Prozradil totiž, že už mají přibližnou představu o konci série Assassin's Creed, a to i přesto, že Ubisoft plánuje vydávat v každém roce jeden nový díl. Jednoho dne to ale celé skončí.

Prozatím nevíme, kdy přesně. Ismail pouze řekl, že mají představu o konci, který jednoho dne nastane, a podílejí se na tom všechny vývojové týmy, které jsou do značky Assassin's Creed zapojeny. Díky tomu mohou být jednotlivé díly provázány, protože tvůrčí celky vědí, co bude obsahem nového Assassin's Creed a navazují na to v dalším titulu.

Ubisoft se podle jeho slov snaží vyhovět hráčům a čerpá od nich inspiraci na další díly. Tak se třeba jednoho dne dočkáme AC v Asii, jak si někteří fanoušci přejí.

Když budete číst mezi řádky, lze jeho vyjádření chápat tak, že měli už dávno předtím přibližnou představu o konci série, který měl možná nastat mnohem dřív. Značka Assassin's Creed se ale dobře drží a prodeje jsou pro vydavatele více než dobré, a tak není důvod ukončit tuhle sérii. Podle mého tak vývojáři museli vymyslet jak celý příběh prodloužit. Kvůli tomu zřejmě zavítáme do Karibiku v pirátském dobrodružství čtvrtého dílu.

Závěrem rozhovoru producent zopakoval, že u každého dílu se snaží přijít s něčím novým. V loňském AC3 chtěli lodní bitvy, které nakonec skončily jen u cut-scén. U AC4 se je už podařilo realizovat v plné parádě, což byl jejich hlavní cíl společně s vylepšením multiplayeru.

Black Flag vyjde 31. října letošního roku ve verzích pro PS3, Xbox 360 a Wii U. Později bude následovat PC, PlayStation 4 a Xbox One. V roce 2015 bude další Assassin's Creed, na kterém pracuje mj. studio Ubisoft Toronto (Splinter Cell: Blacklist)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama