Ubisoft uzavřel alianci s Nvidii, těžit z toho budou hráči
Splinter Cell: Blacklist Novinka Ubisoft uzavřel alianci s Nvidii, těžit z toho budou hráči

Ubisoft uzavřel alianci s Nvidii, těžit z toho budou hráči

Michal Burian

Michal Burian

82

Experti z Nvidie úzce spolupracují s Ubisoftem na připravovaných titulech, včetně Splinter Cell: Blacklist, Assassins Creed IV: Black Flag a Watch Dogs.

Reklama

Společnosti Ubisoft a Nvidia oznámily uzavření nové aliance, která si dala za úkol přinést PC hráčům ty nejlepší herní zážitky z nadcházejících titulů od francouzského vydavatele, včetně zítra vycházejícího Splinter Cell: Blacklist a listopadových trháků Assassins Creed IV: Black Flag a Watch Dogs.

Tvůrčí celek z Nvidie úzce spolupracuje s vývojářskými studii Ubisoft na začlenění grafických inovativních technologií do herních světů. Ty mají hráčům přinést lepší ponoření do atmosféry hry a realismus.

Jako příklad uvádějí v tiskové zprávě TXAA antialiasing, který umožní Hollywoodskou úroveň her díky plynulým animacím, měkkým stínům, HBAO+ a moderní DX11 teselaci.

"PC zůstává jednou ze světově nejpopulárnějších herních platforem. Jsme odhodláni nabídnout PC hráčům nejlepší možné zážitky v našich hrách. Díky spolupráci s Nvidia se nám to podaří na nové úrovni," řekl Geoffroy Sardin, ředitel marketingu a prodeje v Ubisoftu.

"PC hraní je silnější než kdy dříve. Společně s Ubisoftem chápeme, že hráči požadují skutečně perfektní zážitky. To jim budeme moci přinést díky novým technologiím," dodal Tony Tamasi, viceprezident Nvidie.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama