Ubisoft využil mapu Far Cry 4 pro tvorbu světa Far Cry Primal
Far Cry Primal Novinka Ubisoft využil mapu Far Cry 4 pro tvorbu světa Far Cry Primal

Ubisoft využil mapu Far Cry 4 pro tvorbu světa Far Cry Primal

Michal Burian

Michal Burian

36

Při hraní si toho ale nevšimnete.

Reklama

Far Cry Primal se některým hráčům líbí, dle mého názoru do série přinesl novou atmosféru se světem zasazeným do Doby kamenné. Vývojáři pochopitelně postavili vše na principech série, což jsem jim v recenzi nezazlíval. Přece jen, je to stále Far Cry. Jsou ale hráči, kterým se to nelíbí a právě pro ně bude dalším impulzem zjištění, že si Ubisoft ušetřil práci a využil mapu Far Cry 4 při tvorbě světa Far Cry Primal.

Dokazují to obrázky níže, kde si můžete všimnout podobné stavby mapy. Serveru Kotaku to ostatně potvrdil i jeden nejmenovaný zdroj. Osobně jsem toho názoru, že kdybychom o tom nenapsali, tak si toho při hraní ani nevšimnete. Alespoň já jsem si toho při recenzování nevšiml a s mapou jsem neměl jediný problém. Možná, kdyby svět byl zasazen do stejné doby, tak potom by to bylo do očí bijící, ale takto ne. Far Cry 4 se totiž odehrává v Himálajích, zatímco Far Cry Primal v Době kamenné, na území, kde se dnes nachází Slovensko.

Není to poprvé, co Ubisoft využil mapu jiného dílu. Takhle to udělal i u spin-offu Far Cry Blood Dragon, který byl postaven na jižním ostrově Far Cry 3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama