Údajně vzniká nový survival horor podle známé značky Alien
Novinka Údajně vzniká nový survival horor podle známé značky Alien

Údajně vzniká nový survival horor podle známé značky Alien

Jan Urbančík

Jan Urbančík

2
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

V přípravě je prý také pokračování Isolation.

Reklama

Série Alien, v Česku známá jako Vetřelec, je tu s námi už od konce 70. let. Za tu dobu se dočkala řady filmů, knih, ale samozřejmě také videoher. Některé ostatně vznikají i nyní. Řeč je o real-time strategii Aliens: Dark Descen či nové hře od studia Survios. Nicméně magazín Insider Gaming, vedený insiderem Tomem Hendersonem, nyní přišel s informacemi o dalším projektu ze známého univerza.

Podle Hendersona je ve vývoji další AAA hra, která nese kódové označení Marathon. Určena je prý pro konzole aktuální generace, tedy PlayStation 5 a Xbox Series X|S. Má jít o survival horor, jenž se inspiruje u sérií Dead Space nebo Resident Evil. Vývojáře nejprve insider nezmínil, později však dodal, že by na hře mělo pracovat japonské studio Grasshopper Manufacture, autoři titulu killer7 či série No More Heroes.

A to není všechno, Henderson totiž dál tvrdí, že podle stejného zdroje už je ve vývoji (nebo minimálně ve fázi konceptu) pokračování oblíbeného hororu Alien: Isolation od studia Creative Assembly, který vyšel před dlouhými 8 lety. Nicméně zatímco u výše zmíněného titulu dostal Henderson psané podklady o jeho existenci, tady už tomu tak nebylo, a proto sám říká, abychom raději brali informaci s rezervou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama