Údolí Yettiho a další DLC k Far Cry 4
Far Cry 4 Novinka Údolí Yettiho a další DLC k Far Cry 4

Údolí Yettiho a další DLC k Far Cry 4

Michal Burian

Michal Burian

7

Plnohodnotný trailer k Season Passu a potřebné informace o jednotlivých balíčcích.

Reklama

Ubisoft vydal trailer zaměřený na Season Pass pro Far Cry 4, který přináší expanzi kampaně Valley of the Yetis. Jak samotný název napovídá, budete lovit Yettiho. Ajay se s helikoptérou zřítí na himalájské vrcholky, kde prozkoumáte zmrzlou krajinu a naleznete nástroje, abyste vylepšili tábor před nebezpečným kultem, který se objeví po setmění. Na nové dobrodružství se budete moci vydat sami nebo s kamarádem a společně čelit nevyzpytatelnému a nebezpečnému Yettimu.

Season Pass stojí 30 euro a kromě Yettiho přinese ještě následující obsah:

Mise The Syringe bude dostupná hned v den vydání a budete v ní mít za úkol postarat se o vzácný a silný recept, který nesmí padnout do rukou Pagan Mina a jeho jednotek. Tato mise bude hratelná v singleplayeru i kooperaci.

Druhým přídavkem bude mise Escape from Durgesh Prison. Jak samotný název napovídá, půjde o útěk z vězení, kde Yuma mučí Ajaye a Hurka. Společně s kamarádem musíte z vězení uniknout a přežít nebezpečné nástrahy v Kyratu od podlého Pagana Mina.

Hurk Deluxe Pack přidá do hry hned pět nových misí hratelných v singleplayeru i kooperaci, včetně Yak Farm, Blood Ruby a Hurk's Redemption. Krom toho zahrne arzenál nových zbraní, kupříkladu Hurkovu harpunu.

Jako další tu máme PvP mód Overrun, kde v kůži Rakshasa nebo Golden Path musíte ochránit neutrální lokality nacházející se na venkově Kyratu před útoky nepřítele.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama