Forspoken Novinka Ukázka hratelnosti Forspoken

Ukázka hratelnosti Forspoken

Jan Urbančík

Jan Urbančík

18
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5

Hra zatím trpí na velmi nestabilní framerate.

Reklama

Očekávaný titul Forspoken od Luminous Productions se na letošních The Game Awards dočkal data vydání. Jen pár dní po této akci byl však uveřejněn nový trailer, který ukazuje 4 minuty z přímého hraní, bez jakéhokoli střihu.

Čisté gameplay záběry už nejsou tak působivé jako předchozí ukázky, ale rozhodně vypadají nadějně. Vypadá to, že pojetím se hra bude blížit poměrně klasickému akčnímu RPG s otevřeným světem. Hlavní hrdinka Freya bude postupně získávat nové dovednosti, které můžeme vylepšovat a kromě toho také měnit její oblečení či dokonce lak na nehty, jež má význam i po stránce hratelnosti.

Po vizuální stránce vypadá Forspoken stále hezky, problém ale zřejmě bude framerate. Ten byl totiž v nové ukázce velmi nestabilní, což je ve hře, v níž se hodně bojuje, docela velký problém. Celou dobu je navíc titul prezentován tak, že důležitým prvkem bude plynulý pohyb, čemuž by nízké FPS zrovna dvakrát nepomohly. Doufejme tedy, že technickou stránku ještě vývojáři vylepší. Koneckonců ještě na to pár měsíců mají.

Forspoken vychází 24. května 2022 na PC a PlayStation 5, kde bude exkluzivní po dobu dvou let.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama