Ukázka Portal levelu z LEGO Dimensions
LEGO Dimensions Novinka Ukázka Portal levelu z LEGO Dimensions

Ukázka Portal levelu z LEGO Dimensions

Martin Cvrček

Martin Cvrček

3

V LEGO Dimensions si budete moci zahrát i v prostorách Aperture Laboratories. Objeví se zde GLaDOS, Chell a dokonce i Wheatley.

Reklama

Už nějakou dobu víme, že LEGO Dimensions, chystaná konzolová hra podobná Disney Infinity a Skylanders, zahrne mimo jiné úrovně z Portalu od Valve. Nyní se na obsah inspirovaný Portalem můžete podívat díky novému traileru.

Ve hře se samozřejmě objeví GLaDOS, Chell a dokonce i Wheatley. Nechybí ani postavy, které by v Portalu za normálních okolností neměly co dělat, a ukázka funkcí Toy Padu a fyzických figurek. Bez nich si většinu úrovní včetně Portalu jen tak nezahrajete a zcela přirozeně si je budete muset kupovat zvlášť. Jako DLC, jen ve fyzické podobě a za celkem nekřesťanské peníze. LEGO je holt vždycky drahé.

Připomíne, že LEGO Dimensions vychází 27. září letošního roku pro PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 a WiiU. PC hráči mají smůlu, ti se zatím musí spokojit s LEGO Worlds. Dimensions každopádně kromě Portalu nabídne například tématiku Simpsonů, Krotitelů duchů, Pána prstenů, Jurského světa nebo Doctora Who (Pána času).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama