Ukázka singleplayeru ze střílečky Evolve
Evolve Novinka Ukázka singleplayeru ze střílečky Evolve

Ukázka singleplayeru ze střílečky Evolve

Michal Burian

Michal Burian

5

Lov na monstrum se blíží. Přidáte se?

Reklama

Nadějná kooperační střílečka Evolve od tvůrců Left 4 Dead se ukazuje v oficiálních gameplay záběrech ze singleplayeru. Ten je ideální pro hráče, kteří chtějí trénovat na umělé inteligenci. Offline mód nabízí všechny hratelné postavy a monstra, stejně tak každou mapu a režim. Zlákat vás také může možnost, která vám dovolí se u lovců přepínat mezi jednotlivými postavami, které jinak ovládá AI. Nemusíte tak čekat na respawn.

„Kooperace v Evolve může být pro nováčky žánru obtížná. Z toho důvodu jsme připravili offline režim, ve kterém bude úplně vše, včetně Evakuace. S umělou inteligencí je to pořád velká zábava. Offline jsme věnovali stejnou péči jako multiplayeru, jde totiž o totéž, akorát, že živé hráče nahradí AI,“ tvrdí zástupce Turtle Rock Studios.

Evolve vyjde 10. února ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Evolve v našem obchodě GameExpres.cz předobjednáte od 899 Kč.

Ještě krátký startovní trailer mobilní hry Evolve: Hunters Quest, kterou naleznete na App Store a Google Play. Je zadarmo a jde o puzzle bojovku nabízející přes 100 misí, kde lovci loví monstrum.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama