Ukázka z češtiny hororové detektivky The Sinking City
The Sinking City Novinka Ukázka z češtiny hororové detektivky The Sinking City

Ukázka z češtiny hororové detektivky The Sinking City

Michal Burian

Michal Burian

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Uvidíte především dialogy i důkaz z vyšetřovacího spisu.

Reklama

Koncem června letošního roku vyjde další temné dobrodružství ze světa inspirovaného universem mistra hororu H.P. Lovecrafta. The Sinking City na PC, PlayStation 4 a Xbox One nabídne české titulky. Na lokalizaci se dnes můžeme podívat prostřednictvím screenshotů přímo ze hry.

Obrázky nám do redakce zaslal Petr Ticháček, překladatel hry, který dostal od studia Frogwares svolení poskytnou galerii českým herním webům.

„Screenshoty zachycují především dialogy, ale najdete mezi nimi i ukázky z vyšetřovacího spisu nebo z nalezených dokumentů. Típnuty byly během finálního třetího kola betatestu českého překladu (překlad hry probíhal přímo na zakázku vývojářů od srpna 2018 do února 2019),“ píše Petr Ticháček v e-mailu.

V The Sinking City se ocitneme na napůl zatopeném ostrově Oakmont, jenž je v sevření nadpřirozených sil. Staneme se detektivem a musíme odhalit pravdu o tom, co posedlo tohle město a mysl jeho obyvatel.

The Sinking City vyjde 27. června 2019 s českými titulky na PC, PS4 a Xbox One. Hru předobjednáte na herním obchodě Xzone.cz nebo na slovenském obchodě GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama