Ukázka z Code Vein z letošního Anime Expa
Code Vein Novinka Ukázka z Code Vein z letošního Anime Expa

Ukázka z Code Vein z letošního Anime Expa

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

3

Další záběry na základní bojové techniky.

Reklama

Bandai Namco hodlá začátkem příštího roku vydat pro PlayStation 4, Xbox One a pro PC upíří RPG akci Code Vein, kterou mají na svědomí tvůrci série God Eater. Během víkendového Anime Expa vydavatel hry ukázal nové záběry z hraní, které se opět zaměřují hlavně na základní útoky. Podobně tady jako červnové gameplay video z výstavy E3.

Bandai Namco také odhalilo dabérku postavy jménem Mia Karnstein, tajemné ženy s ušankou, kterou už můžete znát z předchozích videí, trailerů a screenshotů. Namluvila ji Ai Kayano.

Hlavním tahákem hry Code Vein bude samozřejmě příběh, ale velice často se budete proplétat různými dungeony. Budete si moci vytvořit svou vlastní postavu a vybrat si také unikátního partnera a společně se vypravit do zničeného světa, který nyní obývají bytosti zvané Lost. Proti nim můžete použít kombinovanou sílu postav, koordinovat svůj postup a vytvářet silné a překvapující útoky. Z přemožených nepřátel můžete pomocí schopnosti Blood Veil a různých zbraní vysávat krev, ale budete muset dávat pozor, abyste se sami nestali jedním z Lost. Výběr partnera je v Code Vein velmi důležitý, protože díky němu se citelně změní také samotný pocit z hraní, bojový styl a také poznáte příběhové pozadí parťáka.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama