Ukázka z Far Cry 4: Valley of the Yetis
Far Cry 4 Novinka Ukázka z Far Cry 4: Valley of the Yetis

Ukázka z Far Cry 4: Valley of the Yetis

Michal Burian

Michal Burian

7

Vrtulník s Ajayem se zřítil v himálajských hřebenech. Ajay musí bojovat o přežití nejen se zimou, ale také s tajemným kultem, který obývá údolí. <strong>Aktualizováno o obrázky</strong>.

Reklama

Hráči se vrací do role Ajaye Ghale v okamžiku, kdy se jeho vrtulník zřítí v himalájských hřebenech. Bez jakýkoliv prostředků musí hráč zabrat tábor a ochránit jej od legendárního tajemného kultu, který se v noci vrátí, aby znovu získal své ležení. Pokud hráč vůbec přežije noc, tak bude mít co dělat s děsivým tvoren Yetim, který se ukrývá ve stínu himalájských jeskyní a trpělivě vyčkává na svou kořist. Chce-li hráč přežít v těchto drsných podmínkách, bude muset rozluštit záhady, které za Yetim stojí a může se o to pokusit sám, nebo v co-opu s kamarádem.

DLC vyjde 10. března na Xbox One, Xbox 360 a PC, o den později na PlayStation 4 a PlayStation 3. Pochopitelně je součástí Season Passu a lze ho zakoupit i samostatně. Season Pass již nyní obsahuje DLC The Syringe, Escape from Durgesh Prison, Hurk Deluxe a Overrun. Season Pass koupíte v 25 procentní slevou. Více na homepage hry.

Nové obrázky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama