Ukazoval Rockstar na Gamescomu singleplayerové DLC pro GTA V?
GTA 5 Novinka Ukazoval Rockstar na Gamescomu singleplayerové DLC pro GTA V?

Ukazoval Rockstar na Gamescomu singleplayerové DLC pro GTA V?

Martin Cvrček

Martin Cvrček

33

Rockstar na Gamescomu rozhodně byl, ale je otázka, co tam ukazoval. Nejčastějším tipem je dlouho očekávané DLC pro singleplayer GTA V.

Reklama

Na letošním Gamescomu se blýsklo mnoho vydavatelů a tvůrčích celků se svými hrami a odhalením novinek, ale leckoho možná mrzelo, že mezi nimi nebyl Rockstar. Ve skutečnosti ale na výstavě byl, jen se nacházel ve veřejnosti nepřístupné části výstaviště a ať už tam byl za jakýmkoliv účelem, vše se odehrávalo za zavřenými dveřmi a nyní musí někdo nejspíš dodržovat slib mlčení.

Zbývá tedy otázka, jestli opravdu Rockstar za zavřenými dveřmi prezentoval nějakou novinku a pokud ano, co je tou novinkou? Možností je hned několik, nejčastěji se hovoří o singleplayerovém DLC pro Grand Theft Auto V. To sice zatím nebylo oficiálně oznámeno, ale v souborech hry bylo nalezeno už dost možných indicií a kromě toho, po dokončení verze GTA V pro nové konzole a PC má nyní Rockstar jistě dost času a prostoru pro tvorbu nějakého toho klasického DLC a ne jen na obsahové aktualizace GTA Online.

Další možností je samozřejmě zcela nový titul, koneckonců to, že se v průběhu letošního roku máme dočkat nějakého oznamení zcela nové hry, není žádným tajemstvím. Půjde o třetí díl série Red Dead? Nebo snad Bully 2 či nový Midnight Club? Ani to bohužel zatím nevíme. V úvahu připadá i PlayStation exkluzivita Agent, o které jsme už hezkých pár let neslyšeli ani slovo, ale nikdo ji oficiálně nezrušil.

Jinými slovy nevíme téměř nic, takže tuto novinku neberte jako nějaký zaručený příslib brzkého odhalení, ale je dost možné, že se něco přeci jen blíží.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama