Ultimate Ninja Storm 4 Road to Boruto rozšíří DLC Next Generations
Novinka Ultimate Ninja Storm 4 Road to Boruto rozšíří DLC Next Generations

Ultimate Ninja Storm 4 Road to Boruto rozšíří DLC Next Generations

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 Road to Boruto si zahrajeme také na Switchi.

Reklama

Bandai Namco nejprve uvolnilo trailer k japonskému vydání DLC Next Generation pro hru Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 Road na Boruto. Balíček v podobě aktualizace Next Generations přidává do hry jako hratelné postavy dva charaktery (Momoshiki Otsutsuki a Kinshiki Otsutsuki) a nové kostýmy z období Boruta pro dalších 11 postav (třeba Ino Yamanaka, Shikamaru Nara a Choji Akimichi).

Kromě tohoto zpoplatněného DLC vydá Bandai Namco ve stejném dni v Japonsku Switch verzi Naruta Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 Road to Boruto, která již tuto aktualizaci obsahuje.

Pro nás je ale zajímavější další zpráva. Hlavně pro hráče, kteří v současnosti požívají japonskou verzi Naruta Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 Road to Boruto na Switchi. Ukazuje se totiž, že hra bude vydána celosvětově. I když se tedy objeví v Japonsku 23. dubna 2020, v ostatních regionech bude na Switchi už 24. dubna 2020.

Datum vydání bylo odhaleno v novém traileru od Bandai Namca (viz níže), kde společnost potvrdila celosvětové uvolnění Switch verze Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 Road to Boruto přičemž přidává info, že součástí této verze hry budou jak Kinshiki a Momoshiki Otsutsuki a další kostýmy pro jedenáct postav.

Hráči, kteří již vlastní PlayStation 4, Xbox One a Switch verze her Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 nebo Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 Road to Boruto, si budou moci tento dodatek zakoupit samostatně.

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 můžete zakoupit v našem obchodě Xzone.cz.

Zdroj: Bandai Namco

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama