Nové gameplay video z Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4
Novinka Nové gameplay video z Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4

Nové gameplay video z Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

10

Tentokrát se v boji ocitnou Sakura a Hinata proti Narutovi a Sasuke. Plus se dovíte informace o evropské sběratelské edici.

Reklama

Po předchozí ukázce soubojů Naruta se svým synem Borutem a Sasuke se svou dcerou Saradou nám Bandai Namco nabízí novou ukázku ze čtvrté bojovky série Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm. V ní se utkají, jak to jen říct, "poslední verze" Sakury a Hinaty proti "posledním verzím" Naruta a Sasuke.

Všechny tyto čtyři postavy je opět možné získat jako hratelné charaktery pouze a jenom v tom případě, že si hru předobjednáte. Kód na stáhnutí postav by měly obsahovat jak krabicové, tak digitální verze hry v Severní Americe i v Evropě. Nicméně bude v Evropě vydána také speciální sběratelská edice, která bude navíc obsahovat následující předměty: plnou hru, kovový obal Sasuke Future Pack, 17 cm vysokou akční figurku Naruto Uzumaki (The Last) a exkluzivní art book Storm Memories. Pro opravdové fanoušky Naruta pak nabízí oficiální obchod Bandai Namca za 339 euro speciální edici se sběratelskými figurkami.

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 vychází v Evropě pro PlayStation 4, Xbox One a pro PC platformu 5. února.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama