Umělecká ředitelka Spider-Mana má při hraní žaludek jako na horské dráze
Novinka Umělecká ředitelka Spider-Mana má při hraní žaludek jako na horské dráze

Umělecká ředitelka Spider-Mana má při hraní žaludek jako na horské dráze

Michal Burian

Michal Burian

26

Pomocí pavučin se houpe z jedné budovy na druhou a miluje, když těsně nad zemí vystřelí pavučinu.

Reklama

Od společnosti Sony jsme o novém pavoučím dobrodružství už dlouho neslyšeli. Musíme si tak vystačit se střípky, které na sociálních sítích zveřejňují jednotliví vývojáři. Jednou z nich je i umělecká ředitelka Jacinda Chew, která na Twitteru prozradila, že se blíží dokončení hlavního artworku pro krabičky s hrou.

Než se budete moci na box art podívat, dozvěděli jsme se něco jiného. Jacinda sdílela s komunitou své zážitky z hraní. Dle ní tvoří polovinu zábavy stylové přesouvání z jedné budovy na druhou pomocí pavučin. Sama miluje, když těsně nad zemí vystřelí pavučinu a vmrští se zpět nahoru. Mívá z toho žaludek jako na horské dráze. Zajímalo by mě, co by se stalo, kdyby se Spider-Man včas nezachytil, nárazem do země/asfaltu/chodníku by se pravděpodobně zranil.

Spider-Man vyjde v letošním roce exkluzivně na PlayStation 4. Vývoj má na starost studio Insomniac Games, které vytvořilo vlastní příběh s mladým Peterem Parkerem, jenž se stal pavoučím mužem a chrání město New York před všelijakými padouchy a zločinci. Příběh nenavazuje na filmy ani komiksy, pouze se u nich inspiroval.

Spider-Mana předobjednáte v obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Zdroj: Dualshockers.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama