Uncharted 3 s patchem podle fanoušků
Uncharted 3: Drake’s Deception Novinka Uncharted 3 s patchem podle fanoušků

Uncharted 3 s patchem podle fanoušků

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

7

Bez ohledu na nesporné kvality třetího Uncharted byli vývojáři v podstatě ze všech stran kritizováni za nešťastně řešené zaměřování. To se ale změní.

Reklama

„Chvíli jsme problém se zaměřováním zkoumali interně, neboť během asi tříměsíčního testování před vydáním hry si na něj nikdo nikdy nestěžoval,“ nechal se slyšet komunitní manažer Arne Meyer.

I tak ale studio Naughty Dog nebylo schopné přijít na to, co tak hrozně fandům vadí a co přesně by se vlastně mělo změnit.

Justin Richmond, ředitel vývoje, proto na fóru NeoGAF oslovil přímo fanoušky, které pozval k nim do kanceláří s prosbou, aby tvůrcům názorně ukázali co je špatně.

„Když přišli, pustili jsme jim hru se starým i upraveným zaměřováním, aniž bychom ale zmínili, která verze je která. Ze získané zpětné vazby jsme pak za pochodu provedli celou řadu změn.“

„Musím říct, že byli skutečně výborní. Trochu to připomínalo pracovní schůzku. Byli přesní, vždy mluvili rovnou k věci a byli neuvěřitelně nápomocní.“

Výsledkem je patch, jenž do menu hry přidá možnost druhého systému míření, které je nápadně podobné tomu z Uncharted 2: Among Thieves.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama