Uncharted 4: A Thief´s End vyjde v průběhu příštího roku
Novinka Uncharted 4: A Thief´s End vyjde v průběhu příštího roku

Uncharted 4: A Thief´s End vyjde v průběhu příštího roku

Filip Němec

Filip Němec

80

S blížícím se koncem Sony prezentace bylo nad slunce jasné, že s každým okamžikem musí přijít na řadu Uncharted 4. <strong>Nový trailer</strong>.

Reklama

Nakonec jsme se dočkali až na úplném závěru, který sice odhalil to nejdůležitější, čímž je (alespoň přibližné) datum vydání, na další informace však byla prezentace velmi skoupá. Čtvrtý díl s podtitulem A Thief´s End vyjde někdy v průběhu roku 2015, což je možná trochu zklamání, když v Sony slibovali nový Uncharted brzo po startu PlayStationu 4.

Nedočkali jsme se ani žádných gameplay záběrů, které by odhalovaly kam se bude čtvrté pokračování ubírat. Pouze popisek videa velmi neurčitě mluví o tajemném pirátském pokladu. Útěchou může být alespoň fakt, že šlo o in-game záběry, můžeme si tak alespoň udělat obrázek o grafickém zpracování, o kterém však pravděpodobně nikdo nepochybuje. Překvapením není ani informace, že hra poběží v rozlišení 1080p a vývojáři se v tuto chvíli snaží dosáhnout stabilních 60fps.

Alespoň máme s jistotou potvrzené dřívější dohady, že hlavní postavou bude opět ikonický Nathan Drake a nápomocen mu bude opět starý přítel Sully. Čtvrtý díl se odehrává několik let po událostech třetího dílu, kdy je Nathan Drake přinucen vrátit se mezi společnost zlodějů a dobrodruhů. V sázce bude mnoho, popis videa dokonce prozrazuje, že půjde o to, co vše je Drake ochoten obětovat pro záchranu těch, které miluje.

Uncharted 4: A Thief´s End vyjde v průběhu příštího roku exkluzivně na PlayStationu 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama