Uncharted film opět na scéně
Uncharted 2: Among Thieves Novinka Uncharted film opět na scéně

Uncharted film opět na scéně

Michal Maliarov

Michal Maliarov

7

Sony konečně oznámilo dlouho očekávanou novinku. Filmová adaptace hitu Uncharted je opět v procesu, ujmul se ji režisér David O. Russell.

Reklama

Pokud si vzpomínáte, Russell byl do projektu přizván již od začátku. Rozhodl se však adaptace stranit a přešel na parodijní adaptaci Pýcha a Předsudek a Zombíci. Když ale roli odřekla jedna z hlavních postav, Natalie Portman, Russell se rozhodl vrátit k odloženému projektu Uncharted. A jsme zase tam, kde jsme byli.

Další zajímavostí je fakt, že Russell bude film nejen režírovat, ale i příběhově sepisovat. „David je skvělým výběrem pro režii filmu,“ řekl Matt Tolmach z Columbia Pictures. „Je velmi přizpůsobivý a využívá všech klasických elementů tohoto hitu – zajímavého vývoje postav, komediálních prvků a nádherných akčních pasáží. Má brilantní vizi a věříme, že využije potenciálu předlohy naplno.“

Mezi předchozí filmy Davida O. Russella patří např. Three Kings, Flirting Witch Disaster či I Heart Huckabees. A také jeho nejnovější film s názvem The Fighter, který dorazí do kin v prosinci. Co myslíte, má na to? A kdo by se měl ujmout hlavní role? My tipujeme Nathana Filliona.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama