Uncharted film získává opět nového režiséra
Filmy/Seriály Novinka Uncharted film získává opět nového režiséra

Uncharted film získává opět nového režiséra

Jiří Šmerda

Jiří Šmerda

2

Stává se jím režisér Dan Trachtenberg.

Reklama

O filmové adaptaci slavné série od Naughty Dog se už mluví nějaký ten pátek. Ačkoliv víme, že se někde za zdmi Sony vytváří, na velká odhalení a důležité informace stále musíme čekat. Prozatím však už máme jasno, že největší hvězdou by měl být Tom Holland, známý především pro svou roli Spider-Mana, který by měl ztvárnit postavu mladého Nathana Draeka. Dlouhou dobu byl s filmem spojován i režisér Shawn Levy, který však překvapivě tento projekt před měsícem opustil.

Věci jsou však neustále v pohybu a filmová předělávka fanoušky milované série má opět svého režiséra. Stal se jím američan Dan Trachtenberg. Pokud jste fanoušky mysteriózních thrillerů, můžete znát jeho snímek Ulice Cloverfield 10. Dále se také podílel na seriálu Black Mirror, ve kterém režíroval 2. díl 3. série s názvem Playtest.

Otázkou však stále zůstává, kdy se konečně film pohne do produkční fáze. Přesto že známe nového režiséra, stále nebylo ani naznačeno, kdy by se film mohl začít natáčet. Všechno tak může záležet na Tomu Hollandovi, který v současné době plní své závazky jako Spider-Man ve filmu Spider-Man: Far From Home (Spider-Man: Daleko od domova). Doufáme tak, že by natáčení mohlo začít někdy na konci tohoto roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama