Uniká info o třetím Map Packu pro Black Ops?
Call of Duty Novinka Uniká info o třetím Map Packu pro Black Ops?

Uniká info o třetím Map Packu pro Black Ops?

Michal Maliarov

Michal Maliarov

15

<strong>AKTUALIZACE. </strong>Na internet unikl obrázek z reklamního letáku, který dle všeho patří chystanému balíčku map pro FPS akci Black Ops.

Reklama

Aktualizace: Třetí DLC bude ke stažení 28.června letošního roku. Díky dohodě mezi Microsoftem a Activision se jej napřed dočkají uživatelé Xbox Live, kde bude k dispozici za 1200 MS bodů (cena všech balíčků map od Treyarch). Hráči na ostatních platformách se dočkají později.

Původní zpráva

Ten zachytila fanstránka Digital Warfare 24/7 a ačkoliv není jasné, odkud přesně obrázek pramení, je velmi podobný tomu předchozímu, patřícímu Escalation DLC. I přesto, že není vidět horná část s názvem a datumem, je dobře vidět, že nám nový balíček nabídne čtyři multiplayerové mapy a jednu pro zombíky, což je přesně po vzoru předchůdců.

Mapy, které si nejspíše užijeme, nesou název Hangar 18, Hazard, Silo a Drive-In. Poslední mapa bude mít něco společného s módem Zombies. O všem se ostatně můžete přesvědčit na obrázku níže. Doufáme, že se brzy dočkáme i oficiálního odhalení s datem vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama